Uhićena prevarantica

U petak, 02. studenog, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom s područja Pitomače, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe

Foto: Ilustracija

U petak, 02. studenog,  policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom s područja Pitomače, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe. Ona je zajedno sa još jednom ženskom osobom s područja Pitomače, 24. listopada 2012. godine u Gornjem Vagancu, Općina Plitvička Jezera, došla ispred obiteljske kuće 69-godišnjakinje, kojoj su se lažno predstavile kao medicinsko osoblje, ponudile joj masažu i mjerenje tlaka, na što je ona pristala. Tijekom tzv. pregleda, 22-godišnjakinja je iskoristila zauzetost oštećene i iz škrinjice otuđila veći novčani iznos.

Ona je privedena pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu, dok policija traga za drugom ženskom osobom.



Stranica