Prijevara u službi

U ponedjeljak, 29. listopada policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom i 57-godišnjakinjom s područja Gospića, zbog osnovane sumnje da su počinile kaznena djela prijevare u službi 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 29. listopada policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom i 57-godišnjakinjom s područja Gospića, zbog  osnovane sumnje da su počinile kaznena djela prijevare u službi, na način da je 50-godišnjakinja kao odgovorna osoba u jednoj javnoj ustanovi u Gospiću, od 24. ožujka 2011. godine  poslove prijevoza štićenika te javne ustanove izvan Županije ličko-senjske povjerila svome suprugu, u čemu joj je pomagala 57-godišnja zaposlenica kojoj je u opisu poslova prijevoz takvih osoba, oštetivši javnu ustanovu u kojoj su zaposlene za oko dvije tisuće kuna.

Pored toga, 50-godišnjakinja je od 20. siječnja do 20. listopada 2011. godine od te javne ustanove naplatila ne pripadajuće dnevnice od 591,80 kn.

Protiv njih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica