Radni sastanak župana Ličko-senjske županije i načelnika Policijske uprave ličko-senjske

Danas, 02. listopada u 12,30 sati u prostorijama Ureda župana Ličko-senjske županije, Milana Jurkovića, održan je radni sastanak sa načelnikom Policijske uprave ličko-senjske Antom Podnarom

Foto: PU ličko-senjska

Danas, 02. listopada u 12,30 sati u prostorijama Ureda župana Ličko-senjske županije, Milana Jurkovića, održan je radni sastanak sa načelnikom Policijske uprave ličko-senjske Antom Podnarom. Tom prilikom župan Milan Jurković upoznat je sa proaktivnim aktivnostima koje Policijska uprava ličko-senjska planira provesti, a odnose se na rješavanje različitih problema građana koji uzrokuju zabrinutost i ometaju njihov svakodnevni život, a čijim rješavanjem bi se povećao osjećaj sigurnosti kod građana i pojačao pozitivan osjećaj o uspješnoj suradnji policije, građana i ostalih javnih službi i institucija.

Župan Jurković u svom osvrtu dao je punu podršku svim aktivnostima policije kojima je cilj ostvarivanje povoljnog stanja sigurnosti, kao i nastojanjima policije da prepozna probleme lokalne zajednice, te da zajedno sa Ličko-senjskom županijom uspješno reagira na probleme građana i rješava ih.



Stranica