Krađe tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda, od 24. – 26. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri krađe i jedna teška krađa

Tijekom proteklog vikenda, od 24. – 26. kolovoza, na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri krađe i jedna teška krađa:

U petak 24. kolovoza, u mjestu Cesarica, Općina Karlobag, nepoznati počinitelj ili više njih je iz vikendice vlasništvo 63-godišnjakinje iz Karlobaga, otuđio zlatni nakit, a iz apartmana kojeg je koristio 41-godišnji njemački državljanin oko 3 tisuće kuna.

U subotu 25. kolovoza, u Senju, dvoje nepoznatih počinitelja iskoristili su nepažnju 77-godišnjakinje iz Senja i njenog 83-godišnjeg supruga, te im otuđili zlatni nakit.

U subotu, 25. kolovoza, u mjestu Gajac, Grad Novalja, nepoznati počinitelj ili više njih je iz dva apartmana koje su koristili njemački državljanin i slovenska državljanka otuđio manji novčani iznos.

U razdoblju od sredine 2010. godine do 23. kolovoza 2012. godine, u mjestu Lipovo Polje, Općina Perušić, nepoznati počinitelj ili više njih je iz garaže vlasništvo 39-godišnjaka iz Srbije, otuđio dijelove traktora.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

 



Stranica