Zatečeni na radu bez radne ili poslovne dozvole

U petak, 3. kolovoza tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Lipovlje, Grad Otočac, u obavljanju građevinskih radova na obiteljskoj kući, vlasništvo 76-godišnjaka iz Otočca zatekli državljane Bosne i Hercegovine, kako te radove izvodi bez radne ili poslovne dozvole.  

U petak, 3. kolovoza tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su u mjestu Lipovlje, Grad Otočac, u obavljanju građevinskih radova na obiteljskoj kući, vlasništvo 76-godišnjaka iz Otočca zatekli dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, kako te radove izvode bez radne ili poslovne dozvole. Uz nalog o izrečenim mjerama opreza izuzete su im putne isprave, a protiv njih će biti podnijet Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. 

Tijekom provođenja prekršajne obrade utvrđeno je da ih je zaposlio 76-godišnjak iz Otočca, te da im je pružao usluge smještaja, a njihov boravak nije prijavio u zakonskom roku, zbog čega će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog.  



Stranica