Nasilnička ponašanja u obitelji

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri prekršaja nasilja u obitelji i to na području Ličkog Osika, Perušića i Udbine:


 

Foto: Ilustarcija

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri prekršaja nasilja u obitelji i to na području Ličkog Osika, Perušića i Udbine: 

  • jučer, 21. studenog oko 15 sati u obiteljskoj kući u mjestu Lički Osik, Grad Gospić, 44-godišnjak iz Ličkog Osika, u alkoholiziranom stanju (1,74 g/kg) nasilnički se ponašao prema svojoj majci, vičući na nju i tjerajući je iz kuće. On je uhićen, te će tijekom današnjeg dana, uz Optužni prijedlog biti priveden sucu Prekršajnog suda u Gospiću. U sklopu kriminalističkog istraživanja povodom prijavljenog nasilja u obitelji, od njega su privremeno oduzete dvije ručne bombe koje je on neovlašteno posjedovao, zbog čega će protiv njega biti podnijeta i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu;
  • u nedjelju između 12 i 17 sati u obiteljskoj kući u mjestu Kosa, Općina Perušić, 50-godišnjak iz Perušića, u alkoholiziranom stanju (2,76 g/kg) nasilnički se ponašao prema svojoj supruzi vičući na nju, pri čemu ju je pokušao i fizički napasti u čemu ga je spriječio njihov sin. S nasilničkim ponašanjem nastavio je i na radnom mjestu supruge pri čemu je razbio staklo na ulaznim vratima objekta u kojem je radila. On je uhićen, te će tijekom današnjeg dana, uz Optužni prijedlog biti priveden sucu Prekršajnog suda u Gospiću;
  • jučer, 21. studenog oko 17 sati u obiteljskoj kući u Udbini, nasilnički su se ponašali supružnici koji su u nazočnosti svoje djece galamili jedno na drugo. Oni su uhićeni, te će uz Optužni prijedlog tijekom današnjega dana biti privedeni sucu nadležnog prekršajnog suda.


Stranica