Uslijed udara groma buknuli požari

Jučer, 20. rujna oko 18.30 sati u mjestu Visuć, Općina Udbina, uslijed udara groma u razvodnu kutiju sa osiguračima u podrumu vikendice, vlasništvo 40-godišnjaka iz Zadra, izbio je požar. U požaru, koji se proširio na prizemlje vikendice, izgorio je drveni pod, drvena građa i druge stvari stvari, pri čemu je nastala materijalna šteta od oko 10 tisuća kuna. 
 

U posljednja dva dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva požara: 

- u ponedjeljak, 19. rujna oko 14 sati u mjestu Smoljanac, Općina Plitvička Jezera, uslijed udara groma izbio je požar na sjeniku, vlasništvo 65-godišnjakinje iz Smoljanca. U požaru je u potpunosti izgorjela krovna konstrukcija i sjeno koje se nalazilo u sjeniku, dok su na obiteljskoj kući koja se nalazi uz sjenik, izgorjele sve elektro-instalacije.

- jučer, 20. rujna oko 18.30 sati u mjestu Visuć, Općina Udbina, uslijed udara groma u razvodnu kutiju sa osiguračima  u podrumu vikendice, vlasništvo 40-godišnjaka iz Zadra, izbio je požar. U požaru, koji se proširio na prizemlje vikendice, izgorio je drveni pod, drvena građa i druge stvari stvari, pri čemu je nastala materijalna šteta od oko 10 tisuća kuna. 

Požare su ugasili vatrogasci JVP Plitvička Jezera i pripadnici DVD Udbina.



Stranica