U prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe

Jučer, 19. rujna oko 18.30 sati na državnoj cesti D52, (u tunelu ispod željezničke pruge) u mjestu Vrhovine, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. 

Jučer, 19. rujna oko 18.30 sati na državnoj cesti D52, (u tunelu ispod željezničke pruge) u mjestu Vrhovine, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene četiri osobe. Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji državljanin BiH-e, upravljajući skupom vozila (teretnim vozilom marke „Daf“ i priključnim vozilom marke „Schmitz“, bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka), krećući se iz smjera Korenice u smjeru Otočca, unatoč postavljenim prometnim znakovima koji označavaju prednost prolaska za vozila iz suprotnog smjera, suženje ceste i ograničenje brzine kretanja na 40 km/h, ušao skupom vozila u podvožnjak i prednjom lijevom stranom teretnog vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog vozila marke „VW Polo“, gospićkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljao 40-godišnjak iz Korenice.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač osobnog vozila, dok su 35-godišnjakinja i dvoje djece, putnici iz vozila, zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv vozača teretnog vozila biti će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica