Sažetak događaja

GOSPIĆ - Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela i pet prometnih nesreća.

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela i pet prometnih nesreća.  

Kriminalitet
Dva kaznena djela evidentirana su na području Novalje (zlouporaba opojnih droga), te po jedno na području Gospića (teška krađa), Korenice (nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari) i Senja (povreda prava na rad i drugih prava iz rada).
Kaznena djela zlouporabe opojnih droga počinjena su posjedovanjem 6,7 grama opojne droge marihuana, koja je oduzeta od dvojice stranih državljana, protiv kojih se podnosi kaznena i prekršajna prijava.
Teška krađa je počinjena provalom u vikendicu vl. 42-godišnjakinje iz Čazme u mjestu Mušaluk, Grad Gospić, iz koje je nepoznati počinitelj otuđio dvije boce alkoholnih pića i kuhalo za vodu. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava.
Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih tvari počinio je 42-godišnjak iz Udbine  nad kojim je dovršeno kriminalističko istraživanje.  
 
Promet
Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca i Korenice. U njima su tri osobe ozlijeđene i zadobile su lake tjelesne ozljede. Tri prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se na području Korenice (2) i jedna na području Senja.  
 


Stranica