U prometnoj nesreći kod Ljubova smrtno stradale dvije osobe

Noćas, 9. lipnja između 00.00 i 01.00 sati, na državnoj cesti 25, Gospić – Korenica, u mjestu Ljubovo, Općina Udbina, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.


Foto:
PU ličko-senjska 

Noćas, 9. lipnja između 00.00 i 01.00 sati, na državnoj cesti 25, Gospić – Korenica, u mjestu Ljubovo, Općina Udbina, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede. Nesreća se dogodila na način što je za sada neutvrđeni vozač upravljajući osobnim vozilom marke „Opel Vectra“, karlovačkih reg. oznaka iz smjera Gospića u smjeru Korenice, uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste, ušavši u njemu lijevi zavoj, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u desno van kolnika gdje je prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario u stablo, nakon čega su dvije osobe ispale iz vozila i od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminule, dok je jedna osoba, 21-godišnji Dane A. s područja Općine Perušić zatražio pomoć.
Tijela smrtno stradalih osoba po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Gospiću prevezena su u Zavod za sudsku medicinu medicinskog fakulteta u Rijeci, radi obdukcije i identifikacije, dok je 21-godišnjak zadržan na liječenju u Općoj bolnici Gospić.
Očevid prometne nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Gospiću uz nazočnost Županijskog državnog odvjetnika u Gospiću i stručnu pomoć očevidne ekipe Policijske uprave ličko-senjske.

 


Stranica