Nasilnom ocu sin slomio nos

Sinoć, 3. rujna oko 20 sati u obiteljskoj kući u Korenici, došlo je do nasilja u obitelji na način što je 56-godišnjak iz Korenice u alkoholiziranom stanju (0,96 g/kg) verbalno i fizički zlostavljao svoje ukućane, suprugu, dvije kćeri i sina, kada je jedna od kćeri (1989.) zadobila lake tjelesne ozljede.

Sinoć, 3. rujna oko 20 sati u obiteljskoj kući u Korenici, došlo je do nasilja u obitelji na način što je 56-godišnjak iz Korenice u alkoholiziranom stanju (0,96 g/kg) verbalno i fizički zlostavljao svoje ukućane, suprugu, dvije kćeri i sina, kada je jedna od kćeri (1989.) zadobila lake tjelesne ozljede. Prilikom sprječavanja oca u daljnjem zlostavljanju majke i sestara, 22-godišnji sin se fizički sukobljava s ocem i tom mu prilikom nanosi teške tjelesne ozljede (prijelom nosa).
Zbog počinjenog kaznenog djela nanošenje teških tjelesnih ozljeda protiv 22-godišnjaka podnosi se kaznena prijava ODO-u u Gospiću, a zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji protiv 56-godišnjaka i 22-godišnjaka podnose se i Optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu.

 


Stranica