Prometna nesreća kod Pećana

Jučer, 17. kolovoza 2009. godine u 13.30 sati na državnoj cesti 1, u mjestu Pećane, 44-godišnji hrvatski državljanin upravljao je sa motociklom marke "Suzuki“, sisačkih reg. oznaka iz smjera juga u smjeru sjevera, te dolaskom do raskrižja navedene državne ceste sa lokalnom cestom 59064, započinje pretjecanje teretnog automobila marke "Iveco", požeških reg. oznake i priključnog vozila, nakon čega na lijevom kolničkom traku u smjeru kretanja udara u zadnji dio priključnog vozila marke "Steinberger", koje je bilo priključeno za kombi vozilo marke "Iveco", gospićkih reg. oznaka, s kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin, a koji je vršio skretanje u lijevo.

Jučer, 17. kolovoza 2009. godine u 13.30 sati na državnoj cesti 1, u mjestu Pećane, 44-godišnji hrvatski državljanin upravljao je sa motociklom marke "Suzuki“, sisačkih reg. oznaka iz smjera juga u smjeru sjevera,   te dolaskom do raskrižja navedene državne ceste sa lokalnom cestom 59064, započinje pretjecanje teretnog automobila marke "Iveco", požeških reg. oznake i priključnog vozila, nakon čega na lijevom kolničkom traku u smjeru kretanja udara u zadnji dio priključnog vozila marke "Steinberger",   koje je bilo priključeno za kombi vozilo marke "Iveco", gospićkih reg. oznaka, s kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin, a koji je vršio skretanje u lijevo.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla, te je vozilom HMP prevezen u Opću bolnicu Gospić.
Očevid na mjestu nesreće izvršili policijski službenici PU ličko-senjske, a protiv vozača motocikla slijedi Obavezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 73 st. 1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 


Stranica