Nalet bicikliste na osobno vozilo

U subotu, 11. srpnja oko 9.55 sati u gradu Novalji došlo je do prometne nesreće na način da je dvadesetpetogodišnji državljanin Austrije upravljao biciklom marke "KTM Biaggio“, a krećući se prilaznom cestom za mjesno groblje, iz smjera juga u smjeru sjevera, te dolaskom na raskrižje sa Slatinskom ulicom oduzeo je prednost prolaska osobnom vozilu marke "Renault Laguna", slovenskih reg. oznaka kojim je upravljao državljanin Slovenije, a koji se kretao navedenom ulicom iz smjera zapada u smjeru istoka, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio bicikla.

U subotu, 11. srpnja oko 9.55 sati u gradu Novalji došlo je do prometne nesreće na način da je dvadesetpetogodišnji državljanin Austrije upravljao biciklom marke "KTM Biaggio“, a krećući se prilaznom cestom za mjesno groblje, iz smjera juga u smjeru sjevera, te dolaskom na raskrižje sa Slatinskom ulicom oduzeo je prednost prolaska osobnom vozilu marke "Renault Laguna", slovenskih reg. oznaka kojim je upravljao državljanin Slovenije, a koji se kretao navedenom ulicom iz smjera zapada u smjeru istoka, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio bicikla. 
Od udara državljanin Austrije pao je na kolnik, te je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Dom zdravlja Novalja gdje mu je ukazana liječnička pomoć, te su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede (prijelom lijeve podlaktice). 

Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su policijski službenici PU ličko-senjske.

 
 


Stranica