Nelegalno pružanje usluga smještaja strancima

Jučer, 8. srpnja u dopodnevnim satima, policijski službenici Policijske postaje Senj u suradnji sa službenikom Državnog inspektorata, izvršili su kontrolu pružanja usluga smještaja kod četrdesettrogodišnjaka sa šireg područja Senja.

Jučer, 8. srpnja u dopodnevnim satima, policijski službenici Policijske postaje Senj u suradnji sa službenikom Državnog inspektorata, izvršili su kontrolu pružanja usluga smještaja kod četrdesettrogodišnjaka sa šireg područja Senja. U sklopu kontrole, temeljem naloga suca Prekršajnog suda u Senju, izvršena je pretraga kuće za odmor navedenog četrdesettrogodišnjaka, kojom prilikom je u kući zatečeno šest državljana Njemačke koje isti nije prijavio, a usluge smještaja pružao je neovlašteno, odnosno bez odobrenja nadležnog tijela.
Protiv četrdesettrogodišnjaka podnesen je Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Senju, zbog prekršaja iz čl. 33. st. 1. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti. Od strane inspektora Državnog inspektorata izvršeno je pečaćenja kata kuće na kojem je pružao usluge smještaja, u trajanju od 30 dana. 

 


Stranica