Kriminalitet tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom i dvojicom 28-godišnjaka (svi iz Novalje) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi.
 
Sumnjiče se da su 25. veljače 2020. godine u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Novalji fizički napali 43-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, na način da su ga srušili na tlo i izudarali rukama i nogama po glavi i tijelu i teško ga ozlijedili, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.
 
Oni su uhićeni, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 
Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom iz Sesvetskog Kraljevca zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.
 
Sumnjiči se da je 26. rujna 2019. godine iz jednog trgovačkog centra u Otočcu otuđio dvije motorne pile.
 
Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 

U vremenu od 1. do 30. siječnja 2020. godine u Ćojluku, nepoznati počinitelj je s ograde odspojio i otuđio električnog pastira s akumulatorom, u vlasništvu 35-godišnjaka iz Udbine.
 
U srijedu, 12. veljače 2020. godine na jednom odmorištu na autocesti A-1, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 62-godišnjaka iz Zagreba.
 
Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Pisane vijesti